21-22 decembrie: Ana-Maria Tatu vă invită să petreceți ”O dimineață de Milioane” / Două ediții speciale, sâmbătă & duminică

Întâlniri cu generația nouă de actori,cu artiști consacrați, cu regizori, interpreți & compozitori – sâmbătă, 21 decembrie și duminică, 22 decembrie, la Europa FM, între orele 08.00 și 11.00.

Gazda emisiunii ‘O dimineață de Milioane’, Ana-Maria Tatu, vă invită să petreceți un weekend special la Europa FM.

Mari actori, regizori & muzicieni sunt invitați sâmbătă și duminică dimineață, între orele 08.00 -11.00, la Europa FM.

Ca de obicei, radio Europa Fm și editura Curtea Veche vă oferă, în weeekend, două volume de pe ‘Raftul cu milioane de cărți’.

SÂMBĂTĂ, 21 decembrie, stăm de vorbă cu actorii Dragoș Bucur, Marius Manole și Cristi Iacob despre filme românești de succes, despre soarta tinerilor actori care nu reușesc să prindă un contract cu un teatru, despre trupele independente de teatru și despre spectacolele organizate în baruri & cluburi.

Nu ratați interviul cu Răzvan Mazilu, cu o carieră excepțională în coregrafie. Ne va divulga câteva taine din culisele spectacolului ‘Șaraiman’, inspirat de muzica Romicăi Puceanu.

Puteți asculta interviuri cu Andra, Alexandra Ungureanu și cântăreața de fado Ana Moura, care a avut trei concerte în România în luna octombrie.

V-am pregătit și un moment special, cu soprana Angela Gheorghiu, de la care vom afla ce gândește despre muzica de azi. ‘Ce ar fi muzica de azi și marii compozitori fără curent electric?’, se întreabă, în interviul acordat Europa FM, soprana Angela Gheorghiu.

Tot în ediția de sâmbătă, 21 decembrie, aveți întâlnire cu solistul trupei Vunk -Cornel Ilie, care ne-a mărturisit ce dorințe are, înainte de sărbători. Dincolo de așteptările legate de viața personală, și-ar dori să scrie muzică de film.

DUMINICĂ, 22 decembrie, puteți asculta interviuri cu actrițele Draga Olteanu-Matei, Rodica Popescu-Bitănescu, Adriana Trandafir, Dorina Lazăr, Oana Pellea, Tamara Crețulescu & Medeea Marinescu.

De asemenea, ascultăm aventurile ‘plutonierului Căpșună’ – Sebastian Papaiani din timpul filmărilor la seria ‘Brigada Diverse’.

Duminică, 22 decembrie, aveți întâlnire și cu regizorul de teatru Radu Afrim, care a condus, pentru prima dată, ‘Gala Tânărului Actor HOP 2013’, în calitate de director.

În emisiunea ‘O dimineață de Milioane’ vine, duminică, interpreta Marina Voica. Aflăm mai multe despre deplasările pe care le face în orașul natal din Rusia.

Puteți asculta și partea a doua a interviului acordat de Corina Chiriac, în care vom afla ce legătură există între …Buenos Aires și intenția artistei de a-și scrie memoriile (prima parte a interviului a fost difuzată duminică, 1 decembrie).