2 aprilie în muzică

Kanye West a fost nevoit să abandoneze o sesiune de autografe, dupa ce a izbucnit o bătaie între un fan şi un bodyguard.

2006 – Gnarls Barkley a ajuns pe primul loc în topurile britanice, cu piesa ‘Crazy’. În acelaşi timp, a intrat în istorie, devenind primul artist care reuşeşte să ajungă number one doar în urma download-urilor de pe internet. Single-ul a fost disponibil în magazine abia după o săptămână.

2006 – O carte ce a aparţinut lui John Lennon, ce conţinea un desen al artistului, realizat la vârsta de 12 ani, a fost vândută cu 239.733 dolari în cadrul unei licitaţii.

2005 – Kanye West a fost nevoit să abandoneze o sesiune de autografe, dupa ce a izbucnit o bătaie între un fan şi un bodyguard.

2004 – Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a fost acuzat de atacul asupra unui fotograf, atunci când părasea un restaurant, alături de soţia sa, Gwyneth Paltrow.

1998 – Rob Pilatus, unul dintre membrii trupei Milli Vanilli, a fost descoperit mort într-o cameră de hotel din Frankfurt, după ce a consumat droguri şi alcool în acelaşi timp.

1979 – S-a născut Jesse Carmichael, membru al trupei Maroon 5.

1939 – S-a născut Marvin Gaye, cântăreţ şi compozitor.