Confidenţialitate

10 fotografii care-l definesc pe instagramerul Kevin Bogdan

Instagram este locul unde pot fi descoperite instantanee care rezumă perfect pasiunile sau locurile speciale din această lume. Din cele aproximativ 700.000 de conturi create de români pe Instagram, potrivit statisticilor ZeList Monitor comunicate la începutul anului, mai bine de jumătate sunt active și oferă lunar peste 1,5 milioane de fotografii noi.

Între cele mai populare hashtaguri în rândul românilor sunt ”picoftheday”, ”photography” și ”photooftheday”, așa că am căutat să vedem care sunt cei care aduc cele mai interesante și apreciate fotografii pe Instagram. Așa am ajuns să-l descoperim pe Kevin Bogdan, care are conturile postcardsfromkevin și kevinxbogdan. În emisiunea O dimineață de milioane am căutat să aflăm de la Kevin Bogdan ce înseamnă să fii influencer online și care sunt ingredientele unei strategii de succes pe Instagram. Înainte să-i dăm cuvântul, l-am rugat să aleagă 10 fotografii pe care le consideră definitorii pentru activitatea lui pe Instagram:

Ce înseamnă să fii influencer pe Instagram

Am căutat să aflăm cum poate deveni cineva influencer online, care sunt cele mai bune momente în care se poate posta pe Instagram, dacă Instagram a depășit în popularitate în România rețeaua Facebook și cum putem evita în această vară greșelile care ne-ar putea lăsa fără urmăritori în rețelele de socializare. La toate întrebările a răspuns Kevin Bogdan, project manager la o agenție de digital dar și la una care lucrează cu influenceri români.