Voltaj – Kori Gent

Artist:
Voltaj
Titlu:
Kori Gent

Voltaj a lansat pe 4 februarie 2016 cel mai nou single, „Kori Gent”, cu o desfăşurare de forţe care a implicat un duplex la Radio 21 şi Europa FM şi integrări live ale unor animaţii în timp real pentru reţelele de socializare.

Povestea noului single Voltaj – „Kori Gent” este despre neînţelegerile care apar din lipsa comunicării, neînţelegeri care ne fac pe toţi să devenim măcar o dată în viaţă corigenţi, iar personajul principal din videoclip, Kori Gent, este un băiat albastru animat care îşi caută iubita, pe Kori Lady, pentru că aceasta s-a supărat pe el.

„Cu toţii avem probleme, fie că este vorba despre relaţii de cuplu sau de prietenie. Iar dacă nu reuşim să le comunicăm, până la urmă se ajunge la despărţiri dureroase. De atâtea ori am văzut cupluri sau găşti de prieteni care stau la o masă, cu telefoanele în mână şi comunică, dar nu între ei; fiecare este departe, în lumea lui, fără să conştientizeze că asta înseamnă îndepărtarea de prieteni, nu apropierea, aşa cum ar putea părea. Kori este un personaj care, deşi virtual, a înţeles că adevărata comunicare este cea pe care o avem când ne strângem mâinile, când ne privim în ochi”, spune Călin Goia.