Voltaj – Din toată inima

Artist:
Voltaj
Titlu:
Din toată inima

Prezenți pentru al treilea an consecutiv la cel mai mare concert al anului, Europa FM Live pe Plajă 2015, Voltaj a ales să foloseasca în clipul pentru noua lor piesă ”Din toata inima” imagini cu senzaționalul public de peste 100.000 de oameni de pe plaja dintre Saturn și Venus.

Este un videoclip la care am muncit foarte mult, poate chiar cel mai mult dintre toate pe care le-am facut pana acum. Am filmat timp de 6 zile si suntem bucurosi ca vremea a tinut cu noi si am reusit sa iasa totul asa cum ne-am dorit. Este un videoclip facut din toata inima pentru Romania. Ne iubim tara si ne mandrim cu meleagurile frumoase pe care le are. Sunt atatea locuri superbe in tara noastra incat n-am putut sa le cuprindem pe toate in videoclip. De aceea ne-am gandit sa facem o varianta extinsa si sa v-aratam mai mult”, a declarat Călin Goia.

Multi oameni care fac cinste Romaniei apar in videoclip. Printre ei se numara: legenda olimpica Ivan Patzaichin, pilotul Adrian Teslovan si primul roman care a traversat inot Canalul Manecii, Andrei Rosu.

Credem ca Romania are foarte multi oameni valorosi, iar lumea trebuie sa-i cunoasca si sa le aprecieze performantele. Noi incercam in masura in care putem sa promovam valorile romanesti”, adaugă solistul trupei Voltaj.