Viţa de Vie – Pe Plajă-n Vamă la 5

Artist:
Viţa de Vie
Titlu:
Pe Plajă-n Vamă la 5

Trupa Viţa de Vie a lansat oficial piesa “Pe Plajă-n Vamă la 5” pe 21 iunie 2016, în direct în Deşteptarea, la Europa FM.

„În 2012 am cântat la Folk You în Vama Veche. După ce am cântat, am stat puţin la scenă şi spre 3 – 4 dimineaţa am plecat pe jos înspre hotel.

Pe plajă, lângă mare, era o gaşcă de copii care cântau în jurul unui foc. Ne-am oprit lângă ei şi am început să cântăm împreună.

La un moment dat, am făcut două tabere, fiecare tabără lua chitara, cânta un cântec, se ducea chitara mai departe. Ne-au prins zorii acolo pe plajă în Vama Veche. Am rămas cu un sentiment fantastic după noptea şi dimineaţa aceea.

Patru ani mai târziu, adică anul aceasta, s-a născut piesa noastră, influenţată de starea de atunci, pe plajă în Vamă, la 5”, a povestit Adrian Despot.

Povestea piesei continuă cu videoclipul “Pe Plajă-n Vamă la 5”, când băieţii de la Viţa de Vie şi regizorul Adrian Horobeţ s-au gândit să îi găsească pe tinerii de acum patru ani, alături de care au cântat în Vamă.

„Cum ar fi să încercăm să-i găsim pe necunoscuţii de acum patru ani, să-i strângem din nou în Bucureşti?! Am reuşit să-i găsim, ne-am strâns 20 de oameni şi după patru ani de zile am făcut un videoclip  foarte frumos şi foarte diferit de tot ce am făcut până acum”, a explicat Adrian Despot în Deşteptarea.