Vedetele şi fraţii lor mai puţin celebri – GALERIE FOTO

În timp ce vedetele de talie internaţională sunt obişnuite să aibă viaţa în mod constant sub lumina reflectoarelor, fraţii acestora sunt mai puţin cunoscuţi de către public, printre ei aflându-se publicişti, oameni de televiziune, artişti, oameni de afaceri sau actori mai puţin celebri.

Doug Pitt şi Brad Pitt

fratii-actorilor-12

Doug Pitt este cu trei ani mai tânăr decât fratele său, Brad. Doug este cunoscut pentru proiectele sale ce implică evenimente de caritate. Este un om de afaceri de success şi filantropist.

Antonia Kidman şi Nicole Kidman

fratii-actorilor-1

Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, Nicole Kidman, are o soră la fel de frumoasă, Antonia, care este jurnalistă şi prezentatoare TV în Australia.

James Haven şi Angelina Jolie

fratii-actorilor-6

James Haven, fiul actorilor Jon Voight şi Marcheline Bertrand, plănuia să fie actor. Deşi a renunţat la cariera de actor, el a jucat un rol important în cariera surorii lui. James a primit premiul George Lucas pentru un film regizat în perioada studenţiei, care o avea în plan principal pe Angelina.

Alex Watson şi Emma Watson

fratii-actorilor-8

Alex este fratele mai mic al actriţei Emma Watson. Alex a jucat în Harry Potter ca actor de background, însă a decis să meargă pe cariera de modeling.

Hunter Johansson şi Scarlett Johansson

fratii-actorilor-4

Hunter este fratele geamăn al actriţei Scarlett Johansson. S-a apucat de actorie, însă nu a fost implicat în prea multe proiecte. După ce a renunţat la cariera de actor a intrat în politică, unde a lucrat la campania lui Barack Obama din 2008.

Lee Anne DeVette şi Tom Cruise

fratii-actorilor-7

Sora mai mare a lui Tom Cruise, Lee Anne, a fost manager de PR în echipa fratelui său. Lucrul în familie nu a durat mult, iar acum Lee Anne este scientolog.

Mónica Cruz şi Penélope Cruz

fratii-actorilor-11

Mónica Cruz este o actriţă şi o dansatoare de succes, care este aproape la fel de faimoasă ca sora ei mai mare, Penélope. Surorile Cruz au lansat recent o firmă de haine.

Natasha Law şi Jude Law

fratii-actorilor-2

Sora mai mare a lui Jude Law, Natasha, este o pictoriţă şi un designer graphic foarte cunoscut.

Lizzy, Victoria şi Robert Pattinson

fratii-actorilor-5

Cele două sunt surorile mai mari ale lui Robert Pattinson. Lizzy este cântăreaţă, compozitoare şi fostă participantă la concursul X Factor din 2014, în timp ce Victoria este o femeie de afaceri de succes.

Michael Kutcher şi Ashton Kutcher

fratii-actorilor-10

Fratele geamăn al lui Ashton Kutcher, Michael a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală şi a suferit un transplant de inimă când era mic. În prezent, Michael este purtător de cuvânt pentru organizatia “Reaching for the Stars”, care susţine persoanele cu paralizie cerebrală.

Lynda Lopez şi Jennifer Lopez

fratii-actorilor-3

Sora mai mică a cântăreţei Jennifer Lopez, Lynda, este o jurnalistă americană care a câştigat în 2001 premiul Emmy pentru “Outstanding Morning News Program”.

Jonathan Firth şi Colin Firth

fratii-actorilor-9

Jonathan Firth este un actor englez, care a narat cărţi audio şi s-a făcut remarcat în apariţiile de la radio şi televiziune.

Foto: brightside.me

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS