Urmează-ți visul: Visul unui tată care-și crește singur copiii, împlinit cu ajutorul ascultătorilor Europa FM – VIDEO

Mihai creşte singur trei copii şi face tot ce poate ca ei să aibă o copilărie fericită. Şi mai are şi un scop în viaţă, cel puţin la fel de important ca primul: ca Sorin, Denisa şi Georgiana să meargă la şcoală. Orice ar fi.

Pentru că visurile lor sunt şi visurile lui! În această dimineață am cunoscut întreaga familie, în direct în Deșteptarea, ne-am lăsat copleșiți de emoțiile întâlnirii cu o familie frumoasă, iar cu ajutorul vostru, al ascultătorilor Europa FM, am reușit să le îndeplinim mai multe visuri, iar cu sprijinul OMV PETROM am pus împreună bazele pentru o viață un pic mai ușoară și cu mai puțin griji pentru Mihai și cei trei copii ai săi.

Peste 140.000 de părinţi din România îşi cresc singuri copiii. În general, e vorba despre mame singure. Printre excepţii se numără şi Mihai. Bărbatul are două fete şi un băiat.

Cumva surprinzător, mama este cea care i-a lăsat de izbelişte. Se întâmpla în urmă cu doi ani, în plină noapte, când Mihai era plecat la muncă în Spania.

S-a întors de urgenţă în ţară şi de atunci, face de toate. Spală, găteşte, face lecţii cu copiii şi spune zâmbind că trebuie să mai înveţe cum să împletească părul fetelor.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom