Confidenţialitate

Un tânăr din Constanța, reținut după ce a dat mită unui polițist | AUDIO

Un tânăr din Constanța a fost reținut de polițiștii DGA după ce a fost prins în flagrant în timp ce îi oferea o mită de 800 de euro unui agent de poliție pentru a-l scăpa de un dosar la regimul circulației.

Este vorba de un tânăr, de 18 ani, care nu avea permis de conducere și cu toate astea a fost prins în timp ce conducerea cu viteză un autoturism.

În mașina mai erau trei prieteni. În comuna Valu lui Traian au fost opriți în trafic, pe DN3, de un polițist. Cei patru ocupanți ai mașinii au fost conduși la postul de poliție. Ulterior, unul dintre tinerii din autoturism i-a promis agentului de poliţie suma de 800 de euro pentru a nu-i intocmi dosar penal prietenului său.

Polițistul a anunțat imediat Serviciul Judeţean Anticorupţie, care a alertat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. A fost organizată acţiunea de prindere în flagrant. Șoferul de 18 ani, cel fără carnet de conducere, a fost astfel prins in timp ce îi dădea polițistului mita de 800 de euro. A fost reținut de procurori și deferit apoi Tribunalului Constanța care a dispus  arestarea preventivă pe 30 de zile pentru dare de mită.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Giulfer Predescu, EuropaFM