Taylor Swift – Style

Artist:
Taylor Swift
Titlu:
Style

„Style” este un single care a ajutat la promovarea agresivă a albumului „1989”. În 2015, cântăreaţa americană Taylor Swift reuşea o rară performanţă. Albumul intitulat „1989”, anul naşterii artistei, recâştiga prima poziţie în topul Billboard 200. Tot [n 2015, cântăreaţa country-pop americană Taylor Swift ajungea cel mai bine plătit muzician din lume, cu un onorariu de peste 1 milion de dolari pe zi.

Taylor Swift şi-a lansat cel de-al cincilea album din carieră, „1989”, în octombrie 2014, iar acel material discografic s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în primul său weekend, debutând pe primul loc în topuril e din multe ţări ale lumii.

Pe lângă succesul comercial al albumului în sine, turneul său de promovare – „1989 World Tour” – s-a dovedit la rândul său extrem de profitabil pentru Taylor Swift, întrucât primele cinci concerte din turneu i-au adus încasări de 16,8 milioane de dolari.

Taylor Swift a fost inclusă de revista Forbes în topul pe 2015 al celor mai influenţi oameni de afaceri cu vârste de până la 40 de ani. Tânăra vedetă americană este cel mai bine plasat reprezentant al industriei de divertisment în acest top – „40 Under 40” -, în care ocupă locul al şaselea, graţie opiniilor sale deosebit de ferme în ceea ce priveşte serviciile de streaming muzical.