Confidenţialitate

Un tânăr, angajat la o firmă de curierat, a fugit cu toți banii încasați din livrările de Black Friday | AUDIO

Un tânăr de 21 de ani din Viile Apei, angajat al unei firme de curierat a fugit cu toți banii pe care i-a încasat în urma distribuirii coletelor comandate de Black Friday. Este vorba despre 150.000 lei. Astăzi, băiatul a fost prins. Suspectul s-ar fi întors singur acasa moment în care polițiștii au dat de urma lui. Nu se știe încă ce a făcut cu banii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tanarul a mers la muncă, iar după ce a strâns o sumă importantă de bani din comenzile de Black Friday s-a întors la sediul firmei și a lăsat maşina. Apoi, a dispărut cu banii.

Administratorul societății de curierat a făcut o sesizare la Poliţia Municipiului Baia Mare miercuri seara spunând că este vorba despre suma de 150.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Maramureș Anca Pop explică: „La sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat un bărbat în vârstă de 36 de ani, administrator al unei societăți comerciale, pentru a sesiza faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani din Viile Apei ar fi colectat de la mai mulți colaboratori ai firmei care desfășoară activități de curierat sumele încasate de aceștia – aproximativ 150.000 de lei și nu a predat suma respectivă conform înâelegerii verbale existente între acesta și reclamant”.

Suspectul a fost dus la audieri

Poliţiştii de la investigaţii criminale s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, dar în prima etapa individul nu a fost găsit. Astazi suspectul suspectul s-ar fi întors singur acasă și în acel moment moment polițiștii l-au ridicat.

A fost dus la audieri însă a refuzat să spună ce a făcut în tot acest timp. Totodată a refuzat și să spună unde sunt banii sau ce a făcut cu ei.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Un pachet care ar putea conține un kilogram de droguri, găsit pe o plajă din Constanța. Polițiștii Antidrog și DIICOT Constanța cercetează cazul | AUDIO