Synergic Life, eveniment în București dedicat nutriției și sportului

Sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 9:00, la Hotel Sheraton din București va avea loc conferința “Synergic Life”, eveniment ce reunește personalități din domeniul sportului, medicinei și nutriției.

Printre speakerii invitați care vor dezbate subiecte legate de nutriție și dezvoltarea unui stil de viață sănătos se află Gabriela Szabo, Prof. Dr. Constantin Dulcan, Prof. Dr. Adrian Restian, Petre Kondrat și Dr. Marius Geantă, Alexandru Ceobanu.

În cursul conferinței, participanții vor putea afla povești de viață deosebite, exemple de forță și voință și de la Cristian Mărgărit, Prof. Dr. Ovidiu Bojor, Mihai Ionescu, Părintele Arhimandrit Stareț Zenovie Grigore, Dr. Florentina Opriș, Stelian Largă și Florin Uceanu.

Conferința “Synergic Life”, proiect inițiat de către Alexandru Ceobanu, campion Arnold Classic Europe 2014, este organizată în colaborare cu Clubul Rotary Cișmigiu București și se adresează tuturor celor care doresc să trăiască sănătoși și echilibrați.

Din vânzarea biletelor la această conferință, organizatorii și-au propus sprijinirea Comitetului Național Paralimpic, în vederea susținerii atleților calificați la Jocurile Paralimpice, care se vor desfașura în septembrie 2016, la Rio de Janeiro.

Comitetul Național Paralimpic al României va participa în acest an la Jocurile Paralimpice din Rio cu cea mai numeroasă echipă din istoria sa și va intra în competiție la cel puțin șase categorii sportive: atletism, ciclism, judo pentru nevăzători, caiac, înot și tenis de masă. În prezent, se pregătesc pentru participare 12 atleți români și 6 antrenori plus personalul auxiliar, în timp ce alți 4 atleți se antrenează asiduu pentru calificări.

Biletele pentru conferință sunt disponibile pe website-ul oficial al evenimentului: www.synergiclife.ro.

Articole Similare