Confidenţialitate

Studiu: Românii au o stare de spirit mai bună acum, față de anul trecut

Potrivit studiului Reveal Marketing, românii au o stare de spirit mai bună în privința mai multor  – sunt mai mulțumiți în proporție de 65% față de luna martie.

Aceste creșteri de la o luna la alta pot fi asociate cu decizia de a introduce măsuri de relaxare, ca urmare a scăderii ratei de incidență a infectării cu coronavirus.

Desi satisfacția generală fața de diverse aspecte ale vieții a crescut în aprilie, nivelul de furie se menține ca în martie, în schimb scade puțin nivelul de oboseală al românilor, ajungând la 32 la sută, cu 2 la sută mai puțin față de luna martie.

În aprilie, emoțiile cele mai resimțite de români sunt cele de cele de îngrijorare (13%) și de dezamăgire (12%).

Relațiile sociale trec pe locul doi în motivațiile românilor în această luna.

Această scădere poate fi explicată în asociere cu creșterea în teritoriul schimbării și al depășirii obstacolelor: românii doresc să își îmbunătățească viața. Stabilitatea, responsabilitate, credință au scăzut cu 6% comparativ cu luna martie și înregistrează unul dintre cele mai scăzute procente din acest an, după luna februarie. Acest lucru ar putea fi asociat în primul rand cu o revolta acumulată de-a lungul timpului față de restricțiile pandemiei.

66 % dintre români sunt mulțumiți la locul de muncă și 53% de venituri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Alexa Stănescu