Confidenţialitate

“Steaua fără nume” în regia lui Vlad Zamfirescu, ȋn premieră la București pe 29 noiembrie

Premiera celei mai noi montări a celebrei piese “Steaua fără nume” este programată pentru data de 29 noiembrie, la București.  Evenimentul va fi găzduit la Teatrul Național, Sala Ion Caramitru și ȋi va avea ȋn distribuție pe Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Valentin Teodosiu, Luminița Erga, Gabriel Vatavu și Eva Cosac.

Vlad Zamfirescu, care ȋși asumă atât regia spectacolului cât și rolul principal masculin, declară: “Am găsit distribuția perfectă. Mă bântuia demult piesa lui Sebastian… acum a fost să fie! Cred în povestea ei și îmi doresc să o spun așa cum a fost ea scrisă. A devenit important și provocator în zilele noastre să spui o poveste așa cum a gândit-o și scris-o autorul. E ușor să adaugi vorbe, s-o ironizezi sau s-o modernizezi, dar cred sincer că uneori o bijuterie, o piesă de mobilier, o carte sunt mai valoroase cu patina timpului pe ele.”

Iar actrița Diana Roman, căreia îi revine rolul principal feminin, a completat: “Am așteptat mult momentul acesta. E unul din rolurile la care visez de când mă știu. De când mă știu că visez la meseria aceasta frumoasă, pe care mi-am ales-o.

Steaua fără nume” pune în lumină teme mereu actuale:  ȋncercarea de a sparge tiparele, zbaterea de a deveni mai mult decât ceea părem a fi predestinați. Totul ȋnvăluit ȋntr-o aură de romantism și mister ȋmbogățită cu momente de comic de situație care dinamizează spectacolul.

Bilete și detalii pe: Ticketstore.roBLT.roMystage.ro și Facebook Cortina AG.