Confidenţialitate

Romeo Ursu, zis Boenică, a fost adus în România luni dimineață. A fost condamnat în 2 dosare penale în urmă cu peste 8 ani | AUDIO

Condamnat la închisoare în urmă cu peste 8 ani în două dosare penale, Romeo Ursu, zis Boenică a fost adus în această dimineață în țară. Bărbatul în vârstă de 55 de ani va fi încarcerat pentru executarea pedepselor, după ce ani la rând a stat în Iordania, de unde publica, pe rețelele de socializare, mesaje ironice la adresa polițiștilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Însoțit de mascați și cu cătușe la mâini, Romeo Ursu, zis Boenică, a fost adus în această dimineață, în România și mai mulți jurnaliști l-au întâmpinat cu întrebări pe aeroportul Otopeni.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani fugise din țară și ani la rând, a publicat pe Facebook imagini cu el în piscină și mesaje prin care se lăuda că este singurul infractor din România care a reușit să scape de închisoare.

În 2014, Tribunalul București l-a condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare pentru complicitate la înșelăciune, iar în 2015, a primit 8 ani de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional organizat, falsificarea de carduri bancare și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Bărbatul s-a aflat în Iordania și a fost extrădat pentru executarea pedepselor în România.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: DNA: Percheziții, luni dimineață, la ASSMB. Directorul adjunct al instituției, suspectat de luare de mită | AUDIO