Rezultate din campionatul Italiei

Juventus Torino si AC Milan ramin despartite de patru puncte in fruntea clasamentului din Serie A, dupa ce s-au impus la limita in etapa a 34-a

Liderul Juve a cistigat 1-0 in deplasare la Cesena si a retrogradat astfel echipa lui Adi Mutu, care nu a jucat aseara, din cauza unei accidentari. Golul care a facut diferenta in favoarea torinezilor a fost marcat de Borriello cu zece minute inainte de final.

Invingatoare la acelasi scor acasa cu Genoa, Milan a obtinut cu mari emotii cele trei puncte – Boateng a inscris pentru victorie in minutul 86, dupa ce gazdele au ramas in zece in urma eliminarii lui Jankovic.

Fara Cristi Chivu, accidentat, Internazionale Milano s-a impus 3-1 pe terenul lui Udinese, la care Gabi Torje a intrat in ultimul sfert de ora. In urma acestui rezultat, Inter a urcat pe locul sase si are acum doua puncte avans fata de AS Roma, care a cedat 1 la 2 acasa cu Fiorentina. Invingatoare 2-0 la Lecce, Napoli a urcat pe patru si s-a apropiat la o singura lungime de Lazio, care a pierdut 1 la 2 pe terenul lui Novara.