Confidenţialitate

Regele Charles al III-lea vizitează miercuri Franța. Care este meniul pregătit pentru cina din Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles?

Homar albastru cu migdale proaspete și mentă – asta vor primi la aperitiv Regele Charles al III-lea și soția sa Camilla în cadrul cinei de la Palatul Versailles. Aperitivul a fost creat de singurul bucătar cu trei stele Michelin pentru restaurantul său din Paris.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cina va avea loc miercuri în Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles. La aperitiv – Regele Charles al III-lea va putea gusta din homarul albastru și tortul de crab cu un voal de migdale proaspete și mentă – pregătit de singurul bucătar francez care a primit trei stele pentru restaurantul său din Paris.

La felul principal – cuplul regal va primi un preparat din carne de păsăre de curte din Bresse cu aromă de porumb alături de ciuperci gratinate.

Cina se va încheia cu un desert semant de celbrul patiser francez – Pierre Hermé.

Vizita monarhului britanic în Franța are loc la șase luni distanță față de momentul în care a fost programată inițial. A fost amânată din cauza protestelor împotriva reformei pensiilor.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Ministerul Turismului promovează România pe străzile Franței într-o campanie de marketing de peste 100.000 de euro | AUDIO