Confidenţialitate

Poliția Română a publicat numele și fotografiile celor trei bărbați suspectați că l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner

Poliția Română a publicat numele și fotografiile celor trei bărbați suspectați că l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

Pe numele celor trei, Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă în lipsă.

Ei au fost daţi în urmărire de Poliţia Română, pentru omor calificat şi tâlhărie calificată.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dacă vor fi prinși, Cosmin Costinel Zuleam, Laurențiu Ghiță și Marian Cristian Minae vor fi puși în arest preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei luată azi-noapte de judecătorul de drepturi și libertăți, la recomandarea procurorilor. Ei sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată.

Costinel Zuleam și Cristian Minae, supranumit „Pușcărie”, au dosare penale. În anul 2020, Zuleam a fost judecat pentru furt calificat după ce ar fi pătruns prin efracție într-un centru Telekom din Slovenia unde, împreună cu alți doi români, ar fi furat 230 de telefoane, în valoare de 155 de mii de euro. El a pledat vinovat la acuzații și a primit 17 luni de închisoare.

Al doilea suspect cu cazier a jefuit în 2013 un bărbat din comuna doljeană Galicea Mare. Din banii furați, el și complicii săi au cumpărat trei mașini scumpe, dar și 132 de oi și bunuri electrocasnice. Minae a fost condamnat la 5 ani închisoare.

Un om de afaceri a murit după ce în noaptea de 6 noiembrie, infractori au intrat în casa în care locuia, pe strada Moldoveanu din Sibiu, l-au agresat și i-au amenințat fiica, apoi au plecat cu ceasuri în valoare de 200.000 de euro. Omul de afaceri a murit la spital.

 

Foto: Captura foto Poliția Româna