Confidenţialitate

Ovidiu Hațegan va arbitra primul meci oficial după infarctul suferit anul trecut

Ovidiu Hațegan va fi la centru sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18:00, la partida Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara. E vorba de meciul din manşa tur a barajului de promovare în Liga a 2-a.

Unul dintre cei mai apreciați arbitri români – Ovidiu Hațegan – a suferit, în martie 2022, un infarct miocardic acut, la finalul unui antrenament. Medicii i-au montat un stent.

La momentul acela, Haţegan se afla inclusiv pe lista arbitrilor care urmau să facă deplasarea în Qatar pentru Campionatul Mondial de la finalul anului trecut.

După o perioadă de recuperare de 3 luni, şi-a reluat activitatea în camera VAR la Supercupa României, primul meci cu un astfel de sistem în fotbalul românesc. Ulterior s-a aflat în camera VAR şi la meciuri europene importante.

Ultimul meci oficial pe care Ovidiu Haţegan l-a condus la centru a fost Olympique Lyon – FC Porto, pe 17 martie 2022, în Europa League. Pe 20 aprilie, anul acesta, a fost invitat de UTA să arbitreze un joc-şcoală între echipa de seniori şi cea Under 18.

Acum, arbitrul în vârstă de 42 de ani a fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor să conducă din nou un meci oficial.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.