O colecţie de 100 de săruturi în jurul lumii – GALERIE FOTO

Anual, în cea de-a 6-a zi a lunii iulie, este celebrată Ziua Internaţională a Sărutului.

Fotograful argentinian Ignacio Lehmann a avut ideea insolită de a călători în jurul lumii pentru a surprinde îndrăgostiţii chiar în momentul în care aceştia se sărută în spaţii publice. Pornind de la această idee, a realizat colecţia “100 World Kisses”.

“O persoană care vânează 100 de săruturi în fiecare oraş din lume”, se descrie Ignacio Lehmann.

Aventura sa a început, în mod spontan, la New York, iar dificultatea de a fotografia săruturi naturale şi reacţia pozitivă pe care a avut-o din partea primei perechi de îndrăgostiţi l-au determinat pe tânărul fotograf să viziteze şi alte oraşe ale lumii. Ignacio Lehmann a fotografiat câte un sărut în fiecare oraş în care a poposit, singura condiţie fiind ca sărutul să aibă loc pe stradă.

Astfel, fotograful a ajuns în pieţele unor oraşe precum Tokio, Londra, Berlin, Santiago de Cali sau Buenos Aires, unde a surprins săruturi înduioşătoare, senzuale, romantice sau chiar “jucăuşe”.  Pe lângă perechile de îndrăgostiţi, Lehmann a fotografiat şi săruturi între părinţi şi copii, animale de companie şi stăpânii lor sau între copii, în timp ce se jucau.

Foto: brightside.me

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS