Monica Niculescu s-a oprit in turul al 3-lea la Australian Open

Jucatoarea romanca de tenis a fost invinsa de daneza Caroline Wozniacki

Monica Niculescu nu a reusit o minune la Open-ul Australiei si a fost invinsa de lidera mondiala a tenisului feminin – Caroline Wozniacki.

In turul al 3-lea, principala favorita a Grand Slam-ului de la Antipozi s-a impus clar in fata romancei, scor 6-2, 6-2, dupa o ora si 16 minute de joc. Monica Niculescu si-a egalat performanta de anul trecut in Australia si a ramas cu 160 de puncte WTA plus un cec de 44.000 de euro. In lupta la simplu feminin a mai ramas doar Sorana Carstea, care o va infrunta pe italianca Sara Erani.

La dublu, in turul al doilea, Alexandra Dulgheru si Virginie Razzano din Franta au fost eliminate in doar 45 de minute, 6-0, 6-0 de americancele Liezel Huber si Lisa Raymond, favorite numarul 2 la Melbourne.

La dublu masculin, Horia Tecau si suedezul Robert Lindstedt au ajuns in turul al 3-lea, depasindu-i in trei seturi pe australie Marinko Matosevici si Colin Ebelthite. Ei i-ar putea intalni acum pe Victor Hanescu si belgianul Olivier Rochus, daca acestia ii vor invinge pe brazilienii Ricardo Mello si Joao Souza.