Minivacanța de 1 mai: Mii de amenzi pentru viteză

Minivacanța de 1 mai a adus, între altele, amenzi pentru exces de viteză în cazul a mai bine de 11,600 de șoferi. Potrivit unui bilanț al Ministerului de Interne, aproape 280 de persoane au fost prinse băute la volan.

În cele trei zile de vacanță, Poliția a reținut peste 1,200 de permise auto, a anunțat purtătoarea de cuvînt a Ministerului, Monica Dajbog.

Peste 2,500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în regim de urgență. Peste 220 au fost salvate din situații critice.

Un caz mai special l-a constituit salvarea de către jandarmii montani și salvamontiști a două persoane rătăcite în zona rezervației naturale Cheile Tişiţei – Lepşa, din judeţul Vrancea. Acestea au fost găsite în cursul nopții de vineri spre sîmbătă, la ora 2.00, după mai bine de patru ore de căutări.

Cele două persoane au fost conduse la pensiunea unde se cazaseră.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vama Veche a depășit Mamaia

O altă misiune de căutare-salvare a avut loc sîmbătă în județul Argeș, pe vârful Păpușa, unde două tinere de 21 și 26 de ani s-au rătăcit din cauza ceții.

Ele au fost salvate cu ajutorul salvamontiștilor.

Zeci de mii de oameni au mers anul acesta în stațiunile de pe litoral.

Pentru prima dată, la Mamaia au ajuns mai puțini oameni decît în Vama Veche, după cum transmite corespondenta Europa FM Ghiulfer Predescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS