Confidenţialitate

Membrii Guvernului, vaccinați anti-COVID. Mesaj emoționant transmis de Bogdan Aurescu | VIDEO

Vicepremierii și miniștrii Cabinetului Cîțu se vaccinează, miercuri,împotriva COVID-19, la Spitalul Militar ”Dr. Carol Davila”.

Demnitarii se pot vaccina în această perioadă, în etapa a II-a. Vicepremierul Kelemen Hunor:

„Le recomand și eu tuturor să se înscrie și să meargă la vaccinare. Nu există niciun pericol, este un vaccin modern, este un vaccin de tip nou și cu toții vom fi în siguranță. Ne vom proteja reciproc dacă ne vom vaccina.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După ce a făcut prima doză de vaccin, ministrul de Interne, Lucian Bode, a făcut apel la români să aibă încredere la știință:

„Încredere în știință pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie. Încredere că suntem pe drumul cel bun pentru a ne recâștiga dreptul la o viață normală. De numărul celor care se vor vaccina depinde foarte mult dacă revenirea la normalitate va fi una rapidă, în curând, sau va fi una mai lentă.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Printre cei imunizați deja a fost și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu:

„Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit anul trecut și înainte ca mama mea să moară, pentru că nu am putut să o îmbrățișez și să o sărut. De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați, pentru că, în felul acesta, vă veți putea îmbrățișa și săruta fără grijă părinții și bunicii.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

S-a vaccinat și Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.