Meciul amical al secolului: Juventus București – Damila Măciuca

Colegii de la Radio 21 au organizat meciul amical al secolului – Juventus Bucuresti, echipa din liga a 2-a a jucat cu Damila Măciuca, echipa comunei vâlcene Măciuca. Partida a avut loc în cartierul Colentina, pe stadionul echipei gazdă.

Oaspeții de la Damila Măciuca nu s-au intimidat de sloganul Juventus Bucuresti, ‘NihilSine Deo’ și au câștigat meciul cu 0 la 2. Chiar dacă echipa are un nume care provoacă zâmbete, jucătorii sunt foarte serioși. Au chiar un autocar nou-nouț cu care s-au deplasat la București. Au planuri mari și s-au bucurat că au putut juca cu o echipă din liga a 2-a.

Echipele au fost susținute de matinalii de la Radio 21. D. Dinculescu a susținut formația Damila Măciuca, iar DJ Andi a stat lângă fotbaliștii de la Juventus București. Însă, înainte de fluierul arbitrului, au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor din tribune. Aceștia au spus de altfel că prin meciul pe care îl susțin vor să transmită faptul că fotbalul nu înseamnă violență.

Primul gol a venit la câteva minute după fluierul de start. Damila Măciuca a înscris în poarta Juventus București.

Pe margine, suporterii ambelor echipe și-au încurajat de zor echipele. ‘Parmezan’ este un vechi suporter al echipei Juventus București și a pus mult suflet în scandările sale. ‘Hai tată, hai nepoate!’, cam așa au sunat încurajările sale, ce s-au auzit pe teren tot meciul. Însă, al doilea gol a venit tot din partea echipei vâlcene. A fost înscris înainte de fluierul de final, iar jucătorii de la Damila Măciuca au plecat acasă victorioși. Scorul final a fost de 0 la 2.

Ascultați un reportaj realizat de Elena Tudor.