Lara Fabian, pentru prima dată în România

Primele două concerte în România ale artistei belgiene au fost un succes de casă. Biletele, cu prețuri între 100 și 350 de lei, s-au epuizat.

In peste 25 de ani de carieră, după ce a încântat milioane de oameni de pe toate continentele, Lara Fabian a decis să cânte şi în România. Mai mult, ea va sustine doua concerte în București, la Sala Palatului, pe 17 și 18 martie.

Lara Fabian (sau Lara Crokaert fiind numele său real) s-a născut în 9 ianuarie 1970 în Belgia, în apropiere de Bruxelles. Primii cinci ani din viață a locuit in Sicilia, pentru ca în 1975 sa se reîntoarca în Belgia.

În 1986 câștigă concursul ” Le Tremplin de Bruxelles”, concurs ce o ajuta să înregistreze primul său single numit ”L’Aziza”.Recunoașterea internațională vin în 1988, dupa participarea la Eurovision. Dovedește lumii întregi că are o voce excepțională prin interpretarea Adagio și I Will Love Again ( numărul 1 in Bilboard). Albumul cu numarul 10, intitulat ”TLFM”, scris și compus în totalitate de Lara, aduce un omagiu celor 12 femei care au ajutat-o să devină artista și femeie de succes, printre acestea Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane sau Dalida.