Internetul reacţionează la victoria lui Donald Trump. Cele mai bune glume legate de rezultatul Alegerilor din SUA

Donald Trump va fi cel de-al 45-lea Președinte al Statelor Unite, veste care a alimentat spiritul creativ manifestat online.

Candidatul Republican este unul din cei mai controversați candidați din istorie și a fost votat de peste 47 de milioane de americani. Decizia nu este privită însă cu ochi buni în multe ţări şi nici americanii nu par prea fericiţi cu umătorul preşedinte american Donald Trump .

Americanii au luat cu asalt rețelele sociale postând numeroase fotografii, din care am făcut o scurtă colecție:

Ironic, gafa de la concursul de miss din decembrie anul trecut a fost comparată cu sondajele de acum, în care Hillary Clinton era dată drept câştigătoare, şi rezultatul efectiv al alegerilor îl arată pe Donald J. Trump drept noul preşedinte SUA.

Anul trecut, Pia Alonzo Wurtzbach, reprezentanta statului Filipine, a fost desemnată învingătoare a concursului Miss Universe 2015, după o gafă uriaşă a prezentatorului, care anunţase iniţial că reprezentanta Columbiei a câştigat competiţia.

alegeri-americane-9gag

Şi succesul seriei “Orange Is the New Black” (OITNB) este folosit în contextul rezultatului alegerilor din SUA.

alegeri-americane-9gag3

Cărţile cu citate motivaţionale sau lecţiile de perfecţionare la locul de muncă îşi găsesc locul în glumele pe seama alegerilor din SUA.  “Donald Trump ne reaminteşte că trebuie să aplici pentru acel job pe care ţi-l doreşti, chiar dacă nu ai experienţă pentru el”, scrie celebrul site de umor 9GAG.

alegeri-americane-twitter-9-gag

După alegerea lui Donald Trump pentru funcţia de la Casa Albă, a redevenit populară şi imaginea cu cel care ar putea ocupa fotoliul de preşedinte peste încă 4 ani. La începutul acestui an, Kanye West promitea că va candida la alegerile prezidențiale din 2020. Artistul a început între timp să lanseze promisiuni electorale şi să vorbească public de schimbările pe care vrea să le facă dacă va deveni preşedintele SUA.

alegeri-americane-twitter-abi-morris

Donald Trump a apărut în celebra serie “Singur Acasă”, element care nu le-a scăpat celor care au ales să trateze cu umor alegerile din SUA.

alegeri-americane-twitter-headleety

Celebrul film “Back to the Future” este folosit şi el în mai multe postări. Cele mai acide sugerează că cineva ar trebui să se întoarcă înapoi în timp pentru a-i ajuta pe părinţii lui Donald Trump să se protejeze atunci câd fac dragoste pentru ca alegerea din 9 noiembrie 2016 să nu mai fie posibilă.

alegeri-americane-twitter-maurice-van-berkel

Iar pentru final am păstrat simbolul SUA, care acum se ascunde în spatele soclului.

alegeri-in-america-ken-hutchins

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS