Implant dentar One Day în timp record

Pierderea dinților te poate împiedica să duci o viață normală și reprezintă un inconvenient atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Din fericire, conceptul One Day Implant îți oferă garanția unei danturi complete, sănătoase și perfect funcționale, obținută în numai o zi cu ajutorul implantologiei digitalizate.

Recuperarea este mai rapidă iar rezultatele sunt pentru toată viața!

Spre deosebire de implanturile dentare clasice, One Day Implant necesită o singură intervenție și reduce la minim sângerarea și disconfortul post-operator, o soluție rapidă pentru cei care nu au niciodată timp să meargă la stomatolog.

„Refacem dantura pacientului într-o singură vizită la dentist. Cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generație pacientul beneficiază în aceeași ședință de implant dentar, bont protetic și coroană provizorie. Mai mult decât atât, ghidul chirurgical reduce până la jumătate durata medie a unei operații de implant.

Acest tratament cu implant dentar One Day nu numai că este rapid și eficient, dar este și avantajos din punct de vedere al costurilor”, explică Dr. Ionuț Leahu.

Beneficiile implantului dentar One Day: nenumărate motive de a zâmbi

Implantul dentar One Day reprezintă un nou concept de restaurare a danturii și de înlocuire a dinților lipsă, bazat pe o tehnologie modernă, de înaltă precizie, care oferă rezultate estetice, eficiente și de lungă durată.

„Recomand cu toată încrederea pacienților mei acest tip de implant. Este o investiție avantajoasă din toate punctele de vedere, atât din punct de vedere al timpului, cât și al costurilor. Este cea mai rapidă și eficientă soluție la ora actuală în ceea ce privește înlocuirea dinților lipsă”, spune Dr. Ionuț Leahu.

Iată ce alte avantaje oferă implantul dentar One Day:

– timp de lucru redus și o dantură perfect funcțională în timp record;
– timp câștigat, vizite puține la medicul dentist;
– recuperare mai rapidă, îți vei putea relua activitățile de zi cu zi în cel mult 24 de ore după intervenție;
– sângerare redusă, datorită chirurgiei fără lambou;
– menține un zâmbet sănătos ca și în cazul dinților naturali;
– rată de succes mare;
– restaurare protetică optimă din punct de vedere estetic, designul este asemănător cu cel al dintelui natural;
– materialele folosite sunt biocompatibile, prin urmare complicațiile și reacții alergice nu reprezintă o problemă.

„Indiferent dacă vrei să înlocuiești unul sau mai mulți dinți, implantul dentar One Day reprezintă soluția optimă, rata de succes a osteointegrării implanturilor dentare în clinicile noastre este de 100%”, spune Dr. Ionuț Leahu.