Flanco are de dat un card-cadou în valoare de 400 de lei – VIDEO

Băieţii din Deşteptarea dau un card-cadou în valoare de 400 de lei, oferit de Flanco, astăzi până la ora 17:00.

Intraţi pe pagina de Facebook Radio Europa FM şi povestiți într-un comentariu despre o realizare importantă care v-a marcat ultimii 25 de ani de viață.

Câştigaţi, prin tragere la sorţi, un card-cadou în valoare de 400 de lei pentru a vă cumpăra produsul visat din oricare dintre magazinele Flanco.

Puteți scrie răspunsurile voastre în comentarii la această postare până la ora 17:00, urmând să alegem câștigătorul cardului cadou de la Flanco prin tragere la sorți și să-l anunțăm printr-un update la postarea de mai jos.

Câştigaţi, prin tragere la sorţi, un card-cadou în valoare de 400 de lei pentru a vă cumpăra produsul visat din oricare dintre magazinele Flanco Romania

Povestiți într-un comentariu la această postare despre o realizare importantă care v-a marcat ultimii 25 de ani de viațăCâştigaţi, prin tragere la sorţi, un card-cadou în valoare de 400 de lei pentru a vă cumpăra produsul visat din oricare dintre magazinele Flanco Romaniahttps://www.europafm.ro/flanco-te-premiaza-in-desteptarea-cu-un-card-cadou-in-valoare-de-400-de-lei/

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 7 noiembrie 2019