Feli – Rațele și Vânătorii

Artist:
Feli
Titlu:
Rațele și Vânătorii

Rațele și Vânătorii este una dintre piesele mele preferate de pe primul meu album, Eu sunt Feli. Atunci cand am scris aceasta melodie, am simtit nevoia sa descriu iubirea printr-un joc.”, povesteste Feli .

Videoclipul piesei este centrat pe Feli, în trei ipostaze diferite: tocilară, războinică și fashionista. Regizat de Ionuț Trandafir, cu care artista a colaborat și la clipul piesei Timpul (cel mai difuzat videoclip în 2017), clipul surprinde o Feli cameleonică – studiază la microscop, se machiază sau trage cu arma. Fiecare dintre cele trei Feli este evidențiată și cu peruci diferite, de la roz, la blond și negru. „Îmi doream foarte tare sa mă joc. Cel mai mult mi-a placut rolul de tocilară, mi-a dat voie sa fiu cât de copil am vrut – sa mă strâmb, să mă alint… eu sunt copilul veșnic”, povestește râzând Feli.

Piesa Rațele și Vânătorii face parte de pe albumul „Eu sunt Feli”, lansat anul trecut pe scena teatrului Metropolis, în cadrul unui eveniment impresionant și foarte emoționant. Versurile sunt scrise de Feli iar muzica de Feli, Florin Boka și Serban Cazan.