1.1. Prezenta acreditare de presă asigură accesul individual, exclusiv la Europa FM Live pe Plajă 2019, eveniment organizat de Europa FM în datele de 8,9 si 10 august 2019, pe plaja dintre Venus si Saturn.

1.2. Legitimatia de presă nu poate fi înstrăinată sau împrumutată. Nerespectarea acestei obligatii poate atrage după sine eliminarea Dvs. din incinta locatiei de concert precum si interzicerea accesului Dvs. la orice evenimente ulterioare organizate de Europa FM. Această decizie va fi comunicată si către compania de care apartineti.

1.3. Legitimatia de presă vă asigură acces în anumite zone din incinta locatiei de concert. Din momentul intrării în incinta desfăsurării evenimentului, aveti acces în fata scenei pentru fotografii si filmare si în cortul rezervat presei în anumite conditii stabilite de organizatori la fata locului. Accesul în zona de backstage este limitat si se poate face doar în anumite conditii stabilite de organizatori. Aceste limitări pot fi modificate fără înstiintare prealabilă, de aceea vă rugăm să urmati indicatiile cu privire la acces pe care le veti primi din partea personalului autorizat (organizatori, ofiter de relatii cu presa, personal de securitate etc).

1.4.Nu este permis accesul în incintă cu dispozitive laser, recipiente metalice, obiecte contondente, ascutite sau orice fel de obiecte considerate a fi un pericol pentru artisti sau pentru public.

1.5.Acreditarea de presă vă obligă să urmati întocmai instructiunile care vă vor fi aduse la cunostintă de către organizatori cu privire la accesul si utilizarea aparatelor de fotografiat si a camerelor de filmat. În cazul în care refuzati respectarea acestor instructiuni, organizatorii îsi rezervă dreptul de a anula această acreditare si de a va elimina din incinta locatiei de concert.

1.6. Trimiterea solicitărilor de acreditare nu reprezintă automat si obtinerea acestora. Numărul acreditărilor la Europa FM Live pe Plajă 2019 este limitat iar acordarea acestora se face în baza unei selectii a organizatorilor concertelor, decizia apartinându-le în exclusivitate.

1.7. Acreditarea la concertele Europa FM Live pe Plajă 2019 reprezintă angajamentul si obligatia solicitantilor de a acoperi media cele două evenimente prin scrierea si/sau difuzarea de materiale de presă.

1.8. Data-limită de trimitere a formularelor de acreditare este 29 iulie 2019, Ora 23:00. După această dată, niciun formular trimis nu va mai fi luat în considerare.

Pentru acreditarea la Europa FM Live pe Plajă 2019 vă rugăm completaţi formularul.  Vă rugăm să țineți cont că datele oferite vor fi folosite pentru a vă contacta în legătură cu Europa FM Live pe Plajă.