Confidenţialitate

Scafandrii brăileni, în sprijinul celor tulceni la operațiunea de căutare a două fete dispărute în Dunăre | VIDEO

Două fete de 11 și 12 ani sunt căutate de zeci de persoane după ce ar fi căzut în Dunăre, în dreptul localității Isaccea. La fața locului acționează scafandrii, dar și echipajul aerian de la SMURD Galați.

Conform primelor informaţii, una din fete ar fi alunecat în apă, iar cealaltă a intrat după ea să o salveze, anunță IPJ Tulcea:

“În cursul zilei de azi, 21 iunie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că două fetițe (aproximativ 11 și 12 ani), ar fi intrat în apele Dunării în apropierea portului Isaccea și nu au mai ieșit.
Din primele verificări a reieșit că minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție din cadrul IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și lucrători din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD.
De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați.

La căutări participă și localnicii cu o ambarcațiune.
În cadrul operațiunilor de căutare, cei doi scafandri de la ISU Tulcea au stabilit zona de căutare. În sprijin se deplasează echipa de scafandri de la ISU Brăila, spre locul interventiei.”

Foto/ IPJ Tulcea