Dinți ficși în doar 24 de ore, cu implanturile dentare SKY fast&fixed

În ultimii ani tratamentul cu implanturi dentare a făcut progrese extraordinare. Bazat pe o tehnologie nouă, cu beneficii evidente pentru pacient, sistemul SKY fast&fixed este cea mai eficientă și rapidă soluție de refacere a întregii danturi în numai 24 de ore.

Astfel, într-o singură zi, pacientul obține dinți ficși, cu un aspect natural, cu care poate mânca imediat după intervenție.

În ce constă sistemul SKY fast&fixed?

Sistemul SKY fast&fixed este o metodă de reconstrucție totală a danturi, care se adresează pacienților fără dinţi ori care au dinţi irecuperabili, care nu mai pot susţine o lucrare fixă pe proteze dentare, și presupune inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării provizorii în numai 24 de ore.

Mulțumită tehnologiei PRGF Endoret, care presupune recoltarea unei cantități minime de sânge de la pacient din care după centrifugare se extrage plasma bogată în factori de creștere, asigurăm o vindecare de 7 ori mai rapidă a zonei asupra căreia s-a intervenit chirurgical. Întreaga intervenție este supravegheată de medicul anestezist care asigură sedarea conștientă a pacientului, sporindu-i confortul”, explică Dr. Ionuț Leahu, medic specialist în Implantologie la Clinicile dentare Dr. Leahu.

Care sunt avantajele folosirii sistemului SKY fast&fixed?

Avantajele implanturilor dentare SKY fast&fixed pentru pacienți sunt numeroase și pe termen lung, acestea fiind cea mai eficientă metodă de înlocuire a dinţilor lipsă, printre care:
• un zâmbet complet nou în doar 24 de ore;
• îmbunătățesc aspectul estetic al zâmbetului și feței;
• cresc încrederea în sine și calitatea vieții sociale;
• implanturile arată și se simt ca dinții naturali;
• prezervă integritatea structurilor faciale;
• dinții învecinați sunt conservați sănătos, păstrându-și integritatea;
• recăpătarea funcției masticatorii;
• îmbunătățesc calitatea nutriției și digestiei;
• redobândirea funcției fonetice;
• sunt rezistente în timp, oferă o soluție pe termen lung

Care sunt etapele unei intervenții cu implanturi dentare SKY fast&fixed?

„Prima etapă constă în examinarea cavității orale, efectuarea de radiografii și poze, pe baza cărora se stabilește planul de tratament, care cuprinde toate procedurile ce vor fi efectuate și o estimare a duratei de tratament și a costurilor. În faza chirurgicală se introduc implanturile în os și, dacă este cazul, se fac adiții de os și se remodelează gingia.

Tot în această etapă se confecționează și lucrările provizorii.

La aproximativ o săptămână după intervenție, se scot firele de sutură, după care urmează o perioadă de vindecare, de patru, șase luni, până la montarea lucrării finale, apoi controalele regulate se vor efectua din șase în șase luni”, spune Dr. Ionuț Leahu, medic specialist în Implantologie la Clinicile Dr. Leahu.