Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Vasile Dîncu nu știe ce facturi a primit acasă, la Cluj, pentru că stă la București

Multă lume se plânge în ultima vreme de facturile foarte mari primite la gaz sau la electricitate. Nu și ministrul Apărării, Vasile Dîncu. El le-a declarat jurnaliștilor care au vrut să afle  cât are el de plată pentru gaz sau curent că nu știe ce facturi a primit : “Eu stau la București, nu știu ce facturi am primit acasă la Cluj.”

Pe de altă parte, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat că, cea mai mare amenințare pentru populație o reprezintă facturile la energie, potrivit Digi24.  

Întrebat care este acum cea mai mare amenințare pentru români – pandemia, războiul sau facturile uriașe la energie, Vasile Dîncu a răspuns: “Nu e simplu să evaluezi. N-avem metode cantitative să spunem prin care să evaluăm, fiecare din aceste zone are grad de periculozitate. Pentru populație însă, în acest moment, cea mai mare amenințare cred eu sunt facturile la energie. Mi se pare că energia pandemiei s-a mai domolit în ultima vreme”.

“V-am spus, am vorbit despre amenințarea pentru populație, nu despre amenințările la adresa României, amenințări externe. Populația este afectată, în acest moment, mai mult de facturi decât de situația internațională”, a precizat Vasile Dîncu.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.