Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un meci de fotbal din Timiș a fost oprit pentru că a fost spartă cutia milei

Un meci de fotbal jucat în județul Timiș, în Liga a 6-a, a fost suspendat duminică, 20 iunie, după ce cutia milei de la o biserică din apropiere a fost spartă. Meciul a fost oprit după ce polițistul care asigura ordinea la evenimentul sportiv a fost trimis să ancheteze spargerea, scrie Opinia Timișoarei.

Meciul avea loc în localitatea Nițchidorf, unde echipa locală întâlnea Steaua Roșie Bulgăruș. În timpul meciului, preotul catolic din localitatea vecină, Buziaș, a sunat la 112 și a anunțat că a fost spartă cutia milei.

Drept urmare, toți polițiștii din apropiere au fost chemați la acest caz,  inclusiv polițistul care asigura ordinea la meciul dintre Nițchidorf și Bulgăruș. În acel moment, oaspeții i-au atras atenția arbitrului că meciul nu poate continua, pentru că nu mai e prezent omul legii. Scorul de 1-0 pentru gazde. 

Arbitrul a așteptat 3 minute, a văzut că polițistul nu s-a întors, așa că a oprit meciul.

În aceste condiții, echipa gazdă ar putea pierde cu 3-0 la masa verde, dar dacă va demonstra că plecarea polițistului a fost regulamentară, meciul se va putea rejuca. 

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.