Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Televiziunea publică din Grecia îi învață pe șoferi cum să fure benzina din rezervorul unei mașini | VIDEO

Televiziunea publică din Grecia (ERT) a difuzat un reportaj care a stârnit un adevărat scandal. În contextul scumpirii carburanților, un reporter le-a arătat telespectatorilor cum se poate fura carburantul din rezervorul altei mașini cu ajutorul unui furtun.

“Nu este ceva foarte complicat… Nici măcar nu vă trebuie un tub special, e suficient să aveți un furtun obișnuit”, a spus reporterul Costas Stamou.

Apoi, un mecanic auto a arătat locurile în care poate fi găurit un rezervor de carburant pentru a-i goli conținutul, scrie Insider.com.

Telespectatorii s-au revoltat pe twitter. “Sunteți întregi la minte? Dați sfaturi despre cum se poate fura benzina?”, a scris un cetățean grec pe Twitter.

“După tutorialul în care prezintă două modalități ușoare de a fura benzină, ERT pregătește un material despre cum să forțezi yale și să furi portofele”, a scris alt utilizator de Twitter.

Pe rețelele sociale au apărut și numeroase glume.

“Mâine, în emisiunea noastră: cum poți deschide ușa la balcon pe dinafară, dar și cele mai prietenoase metode de a distrage un câine de pază” – a scris cineva.

Altcineva a completat: “în episodul următor: cum să iei 2 kile de feta și o friptură din supermarket fără să deranjezi vânzătorii”.

Prețurile carburanților au crescut treptat în ultimele luni în Grecia, în prezent benzina cea mai ieftină costând 2,37 euro pe litru pe continent, iar pe insule sare de 2,50 euro. 

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.