Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Polițiști dați afară pentru că au alergat după Pokemoni în loc să prindă hoți

Doi poliţişti din Statele Unite au fost concediaţi după ce au refuzat să răspundă unui apel pentru o intervenție la un jaf din zona în care se aflau și au preferat să „prindă” Pokemoni. 

Un magazin fusese jefuit și, cu toate că erau în apropiere, poliţiştii au continuat să joace Pokemon Go. Au fost, însă, văzuți de un alt polițist, care a raporat totul, scrie BBC.

Incidentul a avut loc în aprilie 2017, dar cazul a ieșit recent la iveală, după ce au fost făcute publice documentele instanței care a judecat cazul.

Cei doi polițiști i-au spus mai târziu unui sergent, care încercase să-i contacteze pentru a le oferi ajutor, că nu au auzit stația. Imaginile camerei plasate în mașină au arătat însă că ei au discutat despre apel, dar n-au vrut să răspundă. În schimb, au fost surprinși vorbind despre prinderea Pokemonului, în timp ce conduceau către diferite locații unde s-ar fi aflat alți Pokemoni care le apăreau pe telefoanele mobile.  

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.