Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Marcel Ciolacu a primit foarte multe portofele de la prieteni după ce i-au ieșit banii din sacou într-o conferinţă de presă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că a primit foarte multe portofele de la prieteni, după momentul în care i-au ieşit banii din sacou într-o conferinţă de presă. Ciolacu susține că nu are niciodată mai mult de 200 – 300 de lei cash la el, iar în rest achită cu cardul.

El a vorbit la Kanal D despre momentul în care i-au ieşit banii din sacou într-o conferinţă de presă.

Liderul PSD a precizat că 500 de lei au ieşit din haină, 800 de lei fiind întreaga sumă pe care o avea de plătit pentru nişte produse de îngrijire stomatologică.

”Am primit de la prieteni foarte multe portofele cadou. Rar se întîmplă să am mai mult de 200 – 300 de lei în buzunar, în rest achit cu cardul”, a declarat Ciolacu.

În luna martie, Marcel Ciolacu a vorbit două minute la o conferinţă de presă în timp ce din buzunarul interior al sacoului îi ieşeau mai multe bancnote.

Imaginea a devenit virală, fiind distribuită inclusiv de către Ciolacu. Ulterior, liderul PSD a explicat că nu are portofel.

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.  

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.