Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Doi farmaciști din Tulcea s-au luat la bătaie, doar jandarmii au putut să îi despartă

Incident neobișnuit într-o farmacie din orașul Tulcea. Doi farmaciști, o femeie de 49 de ani și un bărbat de 51 de ani, s-au luat la bătaie în depozitul unității în care lucrau.

Conflictul a izbucnit de la modul în care erau schimbați banii încasați, scrie Ziua de Constanța. Pentru a pune capăt scandalului, a fost nevoie de intervenția jandarmilor.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 19 ianuarie, în jurul prânzului, în timpul programului de lucru.

Farmacista-șefă a unității a fost cea care a chemat jandarmii când a văzut bătaia din depozit. 

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Tulcea, la fața locului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care prezenta zgârieturi la nivelul feței și care a declarat că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenționând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici.

De aici nu a fost decât un pas până la jigniri, amenințări și lovituri între cei doi, spun jandarmii.

Farmacista a plecat, la un moment dat, în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul ei, care a declarat că a fost atacat de femeie și că aceasta i-a provocat cu unghiile mai multe zgarieturi la nivelul feței.

„Cei doi și-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, fiind necesară intervenția jandarmilor, întrucât nimeni nu a reușit să-i despartă”, precizează Jandarmeria Tulcea.

Farmacistul și colega sa implicați în conflict au refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.