SĂ VORBIM DESPRE ROMÂNIA ÎN DIRECT

SĂ VORBIM DESPRE ROMÂNIA ÎN DIRECT

 

Sunt Moise Guran și după trei ani, nouă săptămâni și patru zile de când preiau legăturile și moderez opiniile la această emisiune, m-am gândit să facem o ședință tehnică, una în care să vorbim între noi exact despre această importantă tribună pe care Europa FM o pune la dispoziția dumneavoastră a ascultătorilor.
M-am străduit în toată această perioadă să vă intuiesc gândurile și preocupările, să vă ofer prin temele aduse în atenția dumneavoastră de la acest microfon posibilitatea să vă exprimați opiniile, sugestiile sau frustrările, m-am străduit ca prin tematică abordată să fiu util celor care vor să afle mai mult, dându-le posibilitatea să asculte experiențele pe care oameni simpli și anonimi le împărtășesc de la acest microfon, zilnic, între orele 13 și 14 pe Europa FM.

Mulțumindu-le predecesorilor mei care au moderat 10 ani înaintea mea de la acest microfon vă spun cu certitudine faptul că astăzi România în Direct este o platformă civică, poate cea mai importantă prin multitudinea de opinii pe care o găzduiește, iar astăzi eu vă cer ajutorul pentru a face și mai eficientă această platformă.

Dacă am greșit, a venit momentul să mă criticați. Mai important decât atât, consider că a venit momentul să mă ajutați. În ediția de azi, vă ofer posibilitatea să cereți [incor name=”o”] la România în Direct, să îmi spuneți dacă doriți să vorbim mai mult despre politică, mai mult despre economie, sau dacă simțiți nevoia să abordez mai des teme sociale, legate de copii, de familie, de dragoste, de ce nu…. sau despre orice altceva.

E momentul de asemenea să îmi spuneți dacă vi s-a părut că vă las să vorbiți prea puțin sau prea mult, dacă vi s-a părut că sunt părtinitor pe anumite teme, că sunt băsist sau pesedist, arogant sau ignorant… promit să îmi notez totul și să ascult înregistrarea acestei emisiuni peste vară, pentru a vă aduce din [incor name=”d”]România în Direct și mai bună și mai utilă dumneavoastră cetățenilor.