Derbyul Clujului se rejoaca

Comisia de Disciplina a LPF a decis rejucarea derbyului Clujului, intrerupt marti in minutul 27, cind CFR conducea cu 1-0 pe terenul Universitatii

Meciul se va rejuca din minutul 1, de la scorul de 0-0, la o data ce va stabilita ulterior. Ramine de vazut cind sa va gasi o zi disponibila, in conditiile in care programul este plin pina la ultima etapa de la sfirsitul saptaminii viitoare iar regulamentul prevede ca o partida nu se poate rejuca dupa finalul campionatului.

Decizia forului disciplinar va fi cel mai probabil contestata de cei de la CFR. Prezent la audieri, presedintele Iuliu Muresan a spus ca singura varianta agreata de liderul Ligii Intai este cistigarea meciului cu 3-0 la ‘masa verde’.

Derbyul Clujului a fost oprit in minutul 27 de centralul Alexandru Tudor, care si-a motivat decizia spunind ca la vestiare s-a iscat o bataie generala in urma careia ar fi trebuit sa elimine cite 5-6 jucatori de la fiecare echipa. Cei doi fotbalisti a caror eliminare a aprins marti spiritele la Cluj Arena – Ricardo Cadu de la CFR si Mircea Bornescu de la ‘U’ – au fost suspendati cite doua etape si amendati cu 7.000 de lei. Maseurul dat afara de Universitatea pentru ca l-a lovit cu pumnul pe Cadu, Liviu Ciuca, a primit o suspendare de 12 luni.