Delia – Cine m-a făcut om mare

Artist:
Delia
Titlu:
Cine m-a făcut om mare

După ce a fost lansată odata cu albumul „Deliria” în aprilie 2016, piesa “Cine m-a făcut om mare” a adunat zeci de coveruri cu zeci de mii de vizualizări pe YouTube, iar în concerte piesa este cântată la unison de întreg publicul.

La începutul lunii octombrie, Delia a lansat şi videoclipul piesei „Cine m-a făcut om mare”.

Cine m-a făcut om mare este o piesă scrisă într-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetiţa care îşi dorea să fie om mare. Ea creşte…şi îşi dă seama că partea cea mai frumoasă a vieţii a trecut deja şi vrea înapoi la copilărie. Confortul copilăriei, căldura mamei, lipsa oricărei griji, entuziasmul tipic vârstei, inocenţa şi totodată curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiţi”, spune Delia.

Delia recunoaşte că piesa „Cine m-a făcut om mare” este una încărcată de multe emoţii, iar atunci când a scris-o a avut lacrimi în ochi.

„E un cântec trist, la care recunosc…mi-a dat o lacrimă când l-am scris. Cumva e un cântec de dragoste în care îţi doreşti ca persoană iubită din prezent să îţi suplinească nevoile şi cum de fapt nimeni nu poate să fie ca mama şi ca tata”, completează Delia.