Confidenţialitate

Cum să ne amintim de Stela Popescu

Duminică, în Lumea Europa FM, în timp ce Stela Popescu este condusă pe ultimul drum, la Europa FM ne amintim de rolurile și declarațiile Stelei Popescu care ne vor rămâne în minte și în suflete.

„Aș schimba la români mentalitatea. Să nu se mai certe! Să fie mai buni, mai prieteni, să nu se mai certe! Să nu mai aud zicala aceea … să moară și capra vecinului! Ba a mai apărut una: să moară vecinul, ca să-i iau capra! … e și dintr-un plus de umor pe care îl are românul. Umor negru. Îi place să fie el mai răutăcios, ca să aibă haz.

Mi-e dragă țara asta și poporul ăsta! E un popor talentat. Și la muzică, și la teatru, și la tehnică. Nu vezi câte invenții sunt făcute de români? Și le-au părăsit undeva în drum și acum se laudă alții cu ele. Păi, de ce? Își părăsesc propriile invenții!

Eu am călătorit foarte mult, datorită teatrului. De câte ori m-am întors acasă, am fost fericită și am constatat că este cea mai frumoasă țară din lume! Îmi place la munte, îmi place la mare, îmi place printre români, îmi place peste tot!”, mărturisea Stela Popescu, în ultimul său interviu, acordat Europa FM în urmă cu doar două zile înainte să fie găsită în casă fără răsuflare.

Un colaj cu rolurile și declarațiile actriței Stela Popescu, realizat de Liliana Nicolae.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.