Cum s-au schimbat rebelii anilor 2000 în adulţi responsabili – GALERIE FOTO

În anii 2000 au apărut noile subculturi. Toată lumea a încercat să se exprime pe cât de liber, pe atât de cool, fie că erau goths, hippies, emos sau rapperi.

Făceau tot posibilul să iasă în evidenţă prin aspectul fizic şi prin acţiuni curajoase, într-o lume care se reînnoise simbolic, odată cu anul 2000. Ascultau rock, punk sau rap cu tentă socială. Acum sunt la fel de curajoşi, însă timpul lor este dedicat copiilor şi locurilor de muncă serioase, pentru oameni mari.

“Studiam atunci la o şcoală de design, ascultam Brand New, Death Cab şi Blink. Acum sunt designer, încă mai ascult Brand New, Death Cab şi Blink. Dar acum sunt tată.”

rebeli-anii-2000-6

“Am folosit toate acele accesorii ieftine. Credeam că erau cool. Acum sunt mamă şi soţie, şi lucrez pe un post de moderator.”

rebeli-anii-2000-11

“Am fost emo, atunci am devenit goth, apoi am fost din nou emo. Acum am 27 de ani, o familie, propria mea casă şi lucrez pe un post de asistent de laborator.”

rebeli-anii-2000-4

“Iubeam să ies în evidenţă. Acum dedic tot timpul meu liber fiului meu.”

rebeli-anii-2000-8

“Îmi plăcea să experimentez chestii legate de aspectul meu fizic. Astăzi studiez pentru a fi designer; Am devenit mai serioasă.”

rebeli-anii-2000-13

“Nu ştiu exact cărui grup am aparţinut, aşa că le-am amestecat pe toate. Acum studiez pentru a deveni arhitect.”

rebeli-anii-2000-10

“Am făcut autostopul, am călătorit astfel în întreaga lume, iar acum lucrez pentru o agenţie de turism.”

rebeli-anii-2000-2

“Îmi petreceam tot timpul cu prietenii mei. Acum lucrez într-o bancă, am o prietenă, şi-mi construiesc propria mea casă.”

rebeli-anii-2000-7

“Sinele meu mai tânăr ar spune că viaţa mea de azi este plictisitoare, dar acum am un soţ, un fiu, un loc de muncă într-un supermarket. Sunt fericită.”

rebeli-anii-2000-3

“Am avut o mulţime de prieteni şi a fost întotdeauna vorba de distracţie. Astăzi, încă am toate astea, dar acum îmi place, de asemenea, să călătoreasc şi să practic sporturi.”

rebeli-anii-2000-9

“Mă acopeream cu brăţări ce simbolizau prietenia şi mergeam la cursuri de taekwondo. Acum am centură neagră şi proprii mei elevi.”

rebeli-anii-2000-1

“Obişnuiam să ascult rock şi punk. Îmi plăcea să mă dau în spectacol. Dar acum lucrez pentru o şcoală de limbi străine – Sunt prea bătrână pentru toate acele lucruri.”

rebeli-anii-2000-12

Sursă: brightside.me

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS