Cum arată prinţesele în zilele noastre – GALERIE FOTO

Acestea nu sunt prinţese desprinse din poveşti, ci sunt nişte tinere moderne, care trăiesc înconjurate de prieteni, se bucură de mici plăceri şi îşi împart viaţa între pasiuni şi obligaţii, la fel ca orice alte femei de vârsta lor.

Diferenţa dintre ele şi restul femeilor constă în titlurile de nobleţe pe care le moştenesc. Protocolul, conduita, regulile pe care trebuie să le respecte şi invitaţiile la diverse baluri, reprezintă doar o parte din viaţa de prinţesă.

Prinţesa Alexandra de Luxemburg

printese-moderne-1

Alexandra Josephine Teresa Charlotte Marie Wilhelmine are 25 de ani şi are cel mai lung nume european de prinţesă.

Prinţesa Alexandra vorbeşte 5 limbi străine, iubeşte sportul şi a participat ca spectator la unul dintre turneele de tenis de la Wimbledon.

Fiica Marelui Duce Henri şi a Marii Ducese Maria Teresa este a cincea pe lista de moştenitori ai tronului.

Lady Amelia Windsor, Regatul Unit

printese-moderne-8

Lady Amelia are doar 21 de ani şi este prima persoană din familia regală care a apărut pe coperta unei reviste de modă, Tatler.

Atunci când nu participă la baluri şi la evenimente sociale, tânăra domnişoară studiază şi se pregăteşte să devină o mare jurnalistă, iar pasiunea sa principală este moda.

Prinţesa Luisa Maria a Belgiei

printese-moderne-4

Prinţesa Luisa Maria este fiica prinţesei Astrid a Belgiei şi arhiducelui Lorenz al Austriei, iar frumuseţea şi moştenirea sa o duc în fruntea listei cu cele mai râvnite femei.

Împreună cu mama si sora ei, Prinţesa Letitia Maria, tânăra de 21 de ani a fost în Bruxelles în 2011 pentru lansarea filmului “Aventurile lui Tintin” şi, tot împreună cu sora sa, a fost domnişoara de onoare la nunta fratelui său în anul 2014.

Prinţesa Iman a Iordaniei

printese-moderne-3

Deşi educaţia strictă nu ii permite să fie prezentă foarte des în apariţii publice sociale sau în media, prinţesa Iman o mai acompaniază câteodată pe mama sa, regina Rania a Iordaniei, la diverse evenimente caritabile.

Tânăra prinţesa are 20 de ani şi studiază la Universitatea din Georgetown, Washington, SUA.

Prinţesa Charlotte de Monaco

printese-moderne-9

Nepoata celebrei Grace Kelly, de la care a moştenitea frumuseţea uluitoare, prinţesa Charlotte de Monaco iubeşte echitaţia şi a participat la competiţia de echitaţie la Parc des Expositions din Villepinte.

Frumoasa prinţesă a studiat la Sorbona şi a lucrat pentru o revistă londoneză, Above, iar acum este a patra pe lista de moştenitori ai tronului.

Prinţesa Mako a Japoniei

printese-moderne-10

Prinţesa Mako a absolvit Universitatea Internaţională Christian din Tokyo şi a studiat în Austria. Tânăra domnişoară a devenit un simbol al benzilor desenate, internauţii japonezi fiind fermecaţi de frumuseţea şi zâmbetul ei.

Prinţesa Maria-Olympia a Greciei şi a Danemarcei

printese-moderne-5

Tânăra Prinţesa Maria-Olympia, în vârstă de 20 de ani, locuieşte în Anglia şi are o viaţă foarte activă. Studiază desen grafic şi istoria artei în New York şi participă la un program de practică în cadrul Casei de moda Dior.

Este foarte activă şi pe Instagram, unde o urmăresc peste 80.000 de persoane.

Prinţesa Gabriella a Austriei

printese-moderne-6

Deşi în Austria nu mai este monarhie, toţi membrii familiei regale îşi păstrează titlurile.

Prinţesa Gabriella are 22 de ani şi este mezina numeroasei familii a Arhiducelui Carl Christian şi Arhiducesei Marie-Astrid a Austriei.

Prinţesa Pauline de Monaco

printese-moderne-7

Principalele pasiuni ale prinţesei Pauline sunt legate de circ şi scufundări. Tânăra de 22 de ani este o artistă profesională în gimnastică ritmică, este un fan al circului şi participă activ anual la Festivalul Internaţional de Circ.

Infanta Leonor, prinţesa de Asturias, Spania

printese-moderne-2

Micuţa prinţesă, fiica regelui Felipe al VI-lea şi a reginei Letizia a Spaniei, are 11 ani şi este posibilă moştenitoare a tronului, după abdicarea bunicului său, regele Juan Carlos al Spaniei.

În afară de activitatea obişnuită a unei fetiţe de vârsta ei, aceea de a merge la şcoala, prinţesa participă, alături de părinţii ei, la baluri şi evenimente oficiale.

Foto: brightside.me

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS