Crush + Alexandra Ungureanu – C’est La Vie

Artist:
Crush + Alexandra Ungureanu
Titlu:
C'est La Vie

Piesa Crush + Alexandra Ungureanu – “C’est La Vie” a intrat în difuzare la Europa FM după ce pe 17 decembrie 2015 a reuşit performanţa de a primi doar voturi pozitive la radio voting, rubrica în care Vlad Petreanu şi George Zafiu propun piese noi în Deşteptarea. Crush + Alexandra Ungureanu – “C’est La Vie” este prima piesă din istoria programului matinal Europa FM care reuşeşte să-i convingă pe toţi cei care au sunat în direct, în Deşteptarea, că merită să se regăsească în playlistul celui mai ascultat post de radio din oraşele României.

Piesa reprezintă o fuziune între stilurile pe care trupa le-a abordat pe parcusul anilor și tendințele actuale. Totul a pornit de la un gând comun al Crush şi Alexandra Ungureanu, în jurul căruia au început să construiască întreaga poveste a piesei, spune Alexandra Ungureanu.

“Povestea piesei a început în primavară, când ne-am întâlnit în studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca şi până acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit să redăm în muzica şi versurile noastre exprienţele pe care noi le-am trăit, experienţe în care se pot regăsi cât mai mulţi oameni. Textul a prins viaţă odată cu apariţia primului gând comun, în urma unui brainstorming: We fall in love like crazy, than forget so easily. Concluzia acestui prim gând comun ne-a condus la sintagma C’est la vie. În jurul acestei concluzii am început, de altfel, să construim totul“, a explicat Alexandra Ungureanu în momentul lansării oficiale a piesei.