Cronică de film: Junun, de Paul Thomas Anderson

Ia-i pe cel mai bun regizor american al acestei generații și pe chitaristul uneia dintre cele mai importante trupe rock și trimite-i în vacanță.

Vrei, nu vrei, tot artă o să iasă: Junun e un filmuleț de mai puțin de-o oră al lui Paul Thomas Anderson, despre călătoria pe care-a făcut-o în India împreună cu Jonny Greenwood, chitarist al trupei Radiohead și omul care i-a scris muzica pentru trei filme: Va curge sînge, The Master și Inherent Vice.

Junun a avut de curînd premiera globală pe platforma online mubi.com, după participarea – la începutul lui octombrie – la Festivalul de Film de la New York.

Mubi este este un cinematograf online de elită, disponibil în peste 200 de teritorii din lume.

Membrii săi pot să vizioneze filme pe PC, Mac, Smart TV, să ia cu ei filme de calitate oriunde ar merge și chiar să le descarce.

Efe Cakarel, fondator și director al site-ului, afirmă că „viziunea care a stat la baza Mubi a fost aceea de a construi un loc în care regizori ca Paul Thomas Anderson să poată lansa un film unic ca Junun.”

Paul Thomas Anderson, la rîndul său, se declară un fan al site-ului și speră că oamenii vor descoperi nu numai muzica din Junun, dar și “un loc grozav pentru a vedea filme.”

Toate bune și frumoase, dar cum este filmul propriu-zis?

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare