Confidenţialitate

CTP, despre “cazul Gavriș”: Domnul ministru Bode trebuia să tacă din gură

Ministrul de Interne a cerut o anchetă după apariţia imaginilor cu Radu Gavriş, adjunctul Poliţiei Capitalei, într-un restaurant din centrul orașului.

În plus, Lucian Bode a anunţat, pentru G4Media, că a cerut înlocuirea lui Gavriş din funcţia de coordonator al campaniei de luptă anti-Covid de la Poliţia Bucureşti.

Decizia în acest caz trebuia luată în urma unei anchete, declară  gazetarul Cristian Tudor Popescu, în emisiunea “Piaţa Victoriei” de la Europa FM:

„E un om foarte serios domnul Gavriș, un bun profesionist. Acum, declarația domnului Bode, ce face, face bășcălie? <<Domnul luptă cu covidul din interior, nu vrem să-i mai dăm posibilitatea…>>. În primul rând că domnul ministru Bode trebuia să tacă din gură, care este, probabil ca și domnul Voiculescu, în campanie de captare a simpatiei populare. Vine acum cu această declarație bazată pe nimic. În mod normal trebuia să aștepte pronunțarea unor organe de anchetă. (…) Domnul Gavriș spune <<domnule, eram în spațiul deschis>>. Trebuia să avem un rezultat clar al unei anchete. Domnul ministru poate decide să-l înlocuiască, dar în niciun caz cu miștocării publice la adresa domnului Gavriș.”