Confidenţialitate

Coolinaria: Trufe de ciocolată cu cremă de Brânză Pufoasă de la Delaco | AUDIO

Pentru a pregăti această rețetă de trufe de ciocolată avem nevoie doar de ciocolată cu un procent cât mai mare de cacao și cremă de brânză.

Sunt intense, catifelate, nu foarte dulci și ușor sfărâmicioase, amintind puțin de ciocolată de casă. Le poți servi alături de fructe proaspete.

INGREDIENTE:
• 100 grame ciocolată
• 1 cutie cremă de brânză pufoasă Delaco
• fructe de pădure

PREGĂTIRE
Topiți la bain-marie ciocolata (într-o oală fierbeți apă, peste care așezați un al doilea vas în care se va topi ciocolată – astfel ciocolată se topește încet, la abur, păstrându-și textura fină și luciul specific).

După ce ciocolată s-a răcit puțin, dar este încă ușor de manevrat și cremoasă, amestecați într-un bol împreună cu crema de brânză pufoasă.

Lăsați să se răcească până când capătă o consistentă fermă.

Folosind o linguriță, scoateți câte puțin din amestec și formați sfere de aproximativ 3 centimetri. Rostogoliți-le apoi prin toppingul preferat. Puteți folosi cacao, care intensifică și mai mult gustul de ciocolată și textura catifelată dată de brânza pufoasă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.