COOLINARIA: Secretul cozonacilor delicioşi este să te laşi ajutat de mixerul numărul 1 în lume! (P)

Pentru că se apropie cu paşi repezi sărbătorile pascale, Vlad Petreanu, George Zafiu şi Luca Pastia au trezit pofta ascultătorilor pentru… cozonaci. Vlad e hotărât să încerce pentru prima dată o astfel de reţetă, iar Luca povesteşte cu nostalgie despre inegalabilii cozonaci frământaţi de bunica sa.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Indiferent de situaţie, concluzia rămâne aceeaşi: ai nevoie de un KitchenAid – mixerul multifuncţional de origine americană, premiat cu distincţia « mixerul nr 1 în lume »  datorită volumului de vânzări.

Ideal pentru preparat creme fine, spumă de albușuri, piureuri, maioneză, aluaturi de orice tip – mixează, bate și frământă singur, fără efort.  Are zeci de accesorii opționale, compatibile cu toate modelele de mixer, cum ar fi pentru tocat carne, umplut cârnați, făcut foi de paste și paste proaspete (spaghetti, tagliatelle, ravioli etc), feliere, tăiere, tocare, pasare fructe și legume, stors citrice, preparat înghețată, preparat slow juices, spiralare fructe și legume, râșnit cereale etc. Într- un cuvânt: cel mai bun prieten din bucătărie!

Mixerul KitchenAid (https://www.pentrugatit.ro/mixere) se găseşte în magazinele Kitchen Shop din toată ţara, cât şi pe site-ul kitchenshop.ro şi este disponibil în peste 30 de culori.

Iar dacă eşti cu adevărat pasionat de gătit, ţi-am pregătit o promoţie savuroasă! Vino în magazinele (https://www.pentrugatit.ro/allshops)  KitchenShop din ţară în perioada 19 aprilie- 17 mai 2019, cumpără orice aparat/ustensilă care îţi face cu ochiul, spune la casa de marcat parola Europa FM şi primeşti 10% discount la achiziţia produsului/produselor respective. Mai mult, primeşti pe loc, gratuit, cardul de membru al clubului KS (https://www.pentrugatit.ro/fidelitate), ca să te bucuri de avantaje exclusive pe termen lung!

Oferta este valabilă şi pe www.kitchenshop.ro

Sărbătoreşte şi tu 10 ani de pasiune pentru gătit!

Mai multe detalii găseşti aici: https://www.pentrugatit.ro/radio

*Reducerea de 10% se cumulează cu celelalte reduceri active din magazinele fizice şi de pe site

**Reducerea se aplică o singură dată pe acelaşi card/ cont de membru KitchenShop