Conducerea TelDrum și Liviu Dragnea, la vânătoare: Rise Project publică înregistrări video

A mințit Liviu Dragnea atunci cînd a spus că nu s-a mai văzut cu directorul companiei TelDrum “de peste 10-15 ani”?

Portalul de investigații Rise Project sugerează că da: imagini de la partide de vînătoare la care au luat parte mai mulți lideri PSD îi surprind de asemenea pe Petre Pitiș, director general al firmei, dar și pe mai mulți angajați sau acționari ai acesteia.

La scurt timp după ce Rise Project a publicat primele dezvăluiri din așa-numitele #TeleormanLeaks, Liviu Dragnea a sugerat că ziariștii de la portalul online ar minți: el chiar a apărut la Parlament cu două valize, dintre care una conținea gogoși – o aluzie la valiza pe care un sătean din Teleorman ar fi găsit-o în curte și care ar conține numeroase documente despre activitatea TelDrum.

Primul articol Rise Project pe această temă susținea că angajați ai companiei teleormănene ar fi folosit fonduri publice consistente în interes personal – între altele, pentru vacanțe sau operații estetice – ori pentru lucrări la mașina fiului lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că nu s-a mai văzut cu directorul TelDrum, Petre Pitiș, de peste 10-15 ani.

Acum, Rise Project publică înregistrări video și fotografii de la mai multe partide de vînătoare care ar fi avut loc în ultimii nouă ani.

Clipul poate fi vizionat pe pagina de Facebook RiseProject.

În imagini apare liderul PSD, Liviu Dragnea, alături de colegi precum Marian Oprișan, Paul Stănescu, Dumitru Buzatu, Adrian Țuțuianu, Constantin Niță ori Nicușor Constantinescu.

Imaginile îi mai surprind, între alții, pe Petre Pitiș, directorul Tel Drum, sau pe Costel Comana, un milionar care s-a sinucis, în condiții neelucidate, într-un avion care circula pe ruta Costa Rica – Brazilia.

Costel Comana cumpărase în 2009 de la Liviu Dragnea mai multe terenuri şi imobile, pentru suma de 1 milion de euro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS